Op reis naar Zuid-Frankrijk

Wanneer u langere tijd in de vakantiewoning verblijft, is het verreweg het meest ideaal om per auto naar Zuid-Frankrijk af te reizen. Maar het vliegtuig of de trein kunnen ook zeker interessant zijn als vervoersmiddel. Lees er alles over op deze pagina!

Vlieg met ons mee!

Geen zin om met de auto de afstand naar Zuid-Frankrijk af te leggen? Ga dan met het vliegtuig!
Op ongeveer een half uur rijden van het huisje bevindt zich het vliegveld ‘Béziers / Le Cap d’Agde’.
Vliegen van bijvoorbeeld Düsseldorf Weeze (NRN) op Béziers (BZR) is goedkoop, vluchten zijn soms al vanaf enkele tientjes te boeken!

Vliegen kunt u met Ryanair naar Béziers (BZR), Carcassonne (CCF), Perpignan (PGF) of over de grens naar Girona (GRO). Met Transavia heeft u de mogelijkheid om naar Montpellier (MPL) te vliegen.

Een auto huurt u eenvoudig bij bijvoorbeeld HolidayCars.

Per trein

Met de TGV (hogesnelheidstrein) kruist u in iets minder dan 7 uur Frankrijk door, onderwijl u van het landschap en de bistro kunt genieten. In enkel één overstap (in Parijs) zoeft u van het Nederlandse spoornet naar Narbonne. Narbonne bevindt zich op een kwartier rijden van Pouzols-Minervois. U heeft in Narbonne op meerdere plekken de mogelijkheid om een auto te huren.

Het is zelfs mogelijk om uw auto mee te nemen, wanneer u besluit met de trein te komen. De autoslaaptrein rijdt ‘s nachts, zodat u van uw welverdiende nachtrust kunt genieten en uw auto plus metgezel naar het zuiden worden gereisd.

De opstapplaats van de autoslaaptrein is Parijs en rijdt rechtstreeks door naar Narbonne, tevens de eindbestemming van deze trein. U dient dus wel het eerste stuk zelf te rijden. Met de TGV kunt u natuurlijk vanuit iedere gewenste plaats opstappen. Boeken kunt u gewoon met NS Hi-Speed, maar rechtstreeks boeken bij SNCF (Franse spoorwegen) levert vaak wel een voordeel op.

Heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op

Stuur ons een e-mail

Vul het contactformulier hiernaast in, of stuur een mail naar: info@lamigeste.net.

Bel ons

Neem geheel vrijblijvend contact op, bel met: +31 (0) 541 517 972.

Breng ons een bezoek

Het Nardusboer 102
7576WK OLDENZAAL

(bel even van tevoren)